lørdag 24. september 2011

MED VINTEREN VÅKNER ANDRE LYSTER OPP

Også for meg inneholder årets tider forskjellige lyster og aktiviteter. Nå er strikkingen i gang og bestillingene ramler inn i et tempo som gjør at jeg tar mine vurderinger om når ja og nei skal brukes. Hvilke bestillinger skal jeg si ja til og hvor mye kommer jeg til å orke på i tiden fremover. Flere Marius gensere står å venter på ja eller nei, sokker i de forskjelligste variasjoner ønskes fra mange hold, og det er moro. Så moro at jeg nok kommer til å si ja mange ganger fremover også.

Det er tatt opp til vurderinger nå, dette med prisene. Mest på grunn av at kunder har ledet meg inn på denne tankebanen at noen er alt for lave. Det synes jeg vel også selv, tiden tatt i betraktning og i forhold til masseprodusert og maskinproduserte ting. Håndarbeide burde ha vært enda mer satt pris på og funnet verdi en god del kroner til. Det har jeg ofte også inntrykk av. Noe som bevises av de tilbakemeldinger jeg får og i form av nye bestillinger fra kunder som tidligere har kjøpt produkter fra min hånd.

Disse kundene, fra fjern og nær er med på å motivere "ja siden", det vil jeg takke dere for her. Takker dere også for nye ideer dere har lansert for meg, slik at nye produkter dukker opp, slik som det siste på plakaten. "Leggiser med fot." De er under produksjon og kan forventes til avtalt tid, slik omtrent - om vel ei ukes tid. Og til avtalte pris, selvfølgelig. Skulle flere falle for denne ideen gjør jeg oppmerksom på at prisen fra i dag av er kroner 250.00 pr par for disse. Altså lange strømper med flettet mønster. Bilde kommer etter hvert av prototypen til beskuelse for alle som lyster seg å se. Nye som faste følgere. Så følg med i mellom og legg meg gjerne til på din liste over blogger du følger. Det er jeg glad for.

Dette er ikke en blogg av normal karakter, men først og fremst for få frem det jeg driver på med på årets kaldeste tid. Strikking. For å lette meg selv, slik at jeg slipper å drasse rundt med en stor pose med sokker, luer, skjerf og annet for at kundene gjerne vil se resultatene. Noe som er svært forståelig, selvfølgelig. I tillegg kan dere ikke forvente så veldig masse besøk av meg på deres blogger, da det er min mann som står for kontakten på nettet. Både gjennom denne bloggen og sine egne. Han gjør sitt beste for at dere skal få både besøk og kommentarer som takk for hjelpen og litt "betalt" også for at dere er med på å la denne bloggen få litt av deres dyrebare tid. Det kunne jo ha vært fint om jeg gjennom denne kanskje kunne ha gitt en og annen en liten inspirasjon, kanskje som til et eksempel til å ta frem strikkingen.

Hei så lenge og velkommen tilbake. Og takk til alle som har vist meg tilliten og gitt meg enda mer tid bak strikkepinnene. Ha ei fin tid du også fremover. Med eller uten strikking.

3 kommentarer:

 1. Hallo.
  Jeg er nå på nett igjen.
  Det er deilig i regneværet.
  De lange strømpene var hærlige.
  Torild, du er så flink.
  Jeg anbefaler deg på det varmeste.
  Mvh Kate

  SvarSlett
 2. Trodde jeg hadde lagt inn en kommentar her:)
  Fantastiske strømper.
  Jentene mine er varme og glade.
  Takk Torild.
  Kate:)

  SvarSlett
 3. Hei Kate, beklager at det tok slik tid med å få ut den hyggelige kommentaren. Det er helt og holdent min feil, ansvarlig for bloggen. Karl. Av en eller annen grunn har jeg kommet til å fjerne varslet for nye kommentarer, slik at den har blitt liggende for godkjenning. Men nå da, er den på lufta.

  Toril satte stor pris på å få den tilbakemeldingen, hyggelig at også kundene ved andre bestilling, nærmere et år etter den første, fortsatt er fornøyd. Det er målet og tanken bak det også. "En vare er ikke solgt før kunden kommer igjen og blir fornøyd på nytt." Det er en tanke vi ser ut til og lykkes med, det gleder oss også.

  Fortsatt lykke til med strømpene og produktene herfra, håper de skaper mange varmere dager fremover.

  Så er tanken at jeg skal få ordnet litt enklere system på bestillinger og i tillegg få "varer på lager" oppdatert, sammen med prisforandringen. Lover ikke når, med skal forsøke å få det til etter hvert. Ellers er det bare å forhøre seg pr e post om det er noe noen lurer på.

  Hei igjen og flotte dager fremover, nå er vinteren startet. Også på kalenderen.

  SvarSlett