torsdag 26. mai 2011

DET STRIKKES FORTSATT MED JEVNE MELLOMROM

Det er på tide med en liten oppdatering igjen. Den sløve Webmasteren min (han som skriver dette på eget initiativ), har ikke tatt sin oppgave seriøst nok. Han skal forsøke å forbedre seg litt nå, sier han, jeg tror det kan skje - da informasjonen kommer direkte fra han og ned på bloggen. :)

Vel, tankene har nok vært innom titt og ofte for at noe burde skje, så mange er det som til tider er innom at de fortjener å finne noe nytt. Til sitt forsvar, sier han også at litt av skylden må fordeles på hovedpersonen også. Hun strikker bare et plagg i gangen og akkurat nå står oppdragene i kø for å slippe til på pinnene. Flere "Mariusgensere" er ferdige og flere står for tur, og slikt tar sin tid om en skal gjøre en god jobb og få med seg andre gjøremål også. Og sommertiden er vel muligens ikke den mest egnede til stikketøyet heller. Hverken til produksjon eller bruk. I alle fall ikke om været oppfører seg som det skal på denne tiden. Det hender jo faktisk, selv i Trøndelag.

Foreløbig nøyer jeg med disse ordene i forbindelse med det som skal skje her. Og minner samtidig om, hvis du har spesielle ønsker til kommende sesong, så kan det lønne seg å bestille så tidlig som mulig. Det vil sette litt fart i produksjonen også, tror jeg. Denne siden er jo opprettet med helt andre tanker enn å tjene penger, men rett og slett "bli kvitt" varene på en fornuftig og enklest mulig måte. Jeg håper snart å få ut nye produkter som er bestilt den siste tiden, slik at variasjonene kan bli litt større og kanskje spenningen med å stikke innom også.

Vi takker alle sammen i inn og utland som har gitt oss den tilliten å bestille og ikke minst for de positive tilbakemeldingene vi har fått. Det setter vi umåtelig stor pris på og vil forsøke å opprettholde den tilliten. Tusen takk til dere alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar