mandag 10. januar 2011

DET GLEDER MEG

Det gleder meg at så mange allerede har benyttet seg av denne siden, og at så mange også har lagt igjen de fine kommentarene. Dette er  starten, og jeg jobber med å bli enda bedre på alle felt. Jeg setter pris på tips og tilbakemeldinger, både når det gjelder positive og negative kommentarer og også når det gjelder tips og forslag for å gjøre det enklere for dere som bestiller og meg.

Jeg jobber med å nummerere de forskjellige produktene, slik at bestillingen skal bli enklere og at misforståelser ikke så lett skal skje. Det er mitt ønske at alt skal gå så smertefritt som mulig.

Det har vært en del spørsmål om strikking av gensere og jakker, noe som er under vurdering. Jeg håper snart å kunne legge ut gensere som nesten er ferdige for salg, montering står igjen. Da en genser eller jakke er en ganske omfattende jobb og også medfører ganske store kostnader i form av garn, er jeg nødt til å ta forskuddsbetaling på den halve totale prisen ved eventuell bestilling. Men dette kommer jeg nærmere tilbake til etter hvert.

Det er nå fullbooket for bestilling i alle fall til påske for jakker/gensere, men håper å få ut de som ligger ferdig før påske. Vær oppmerksom på at jeg ikke lover å levere flere enn de som er ferdige, men det vurderes. Prisene er enda ikke klare. Merk at om du kan være interessert i en voksenmodell, lønner det seg å rope ut så snart som mulig. Mønster og farger blir oppgitt om ønskelig. Bare send en epost og spør.

2 kommentarer:

 1. Jeg har laget en link fra min blogg og hit.
  Er veldig fornøyd med sokkene og leggisene.
  Klem Kate

  SvarSlett
 2. Hei Kate, hyggelig å høre det. Håper du får mye glede av dem i veldig lang tid. Flott at du laget linken, det setter jeg pris på.

  Dette svaret er skrevet for Toril Halvorsen av Karl, en litt sløv administrator som selv har vett nok til å si det om seg selv. :)

  Tusen takk for de hyggelige ordene!

  SvarSlett