søndag 2. januar 2011

FOR EN UFORSKAMMET ADMINISTRATOR KONA MI HAR

Om det skulle være noen tvil og noen har lyst til å høre hvem denne uforskammete fyren er, som ikke har ønsket godt nytt år enda, så er det meg. Hennes mann.

Det kommer ikke an på at det ønskes å foretas en uforskammet behandling og utakknemlighet til dere etter hvert så mange leserne og kunder. For takknemlige er vi og helt overveldet over responsen den har fått. Til og med følgere har slengt seg på fra den spede begynnelse av. Vi har hatt bestillinger til og med fra Tyskland og allerede årets første dag kom den første bestillingen for året, enda bloggen/butikken så vidt har sett dagens lys og bærer preg av rot og ufullstendighet. Flere nye produkter ligger klare, ja noen er til og med utsolgt, før de kom så langt som og fikk sitt portrett her på bloggen. Det skal nå anskaffes et hode, ikke for å tenke med, men for at luene kan fremstå mer i tråd med hvordan de skal fremstå. Dette håper vi på å få i orden en av de første dagene, i alle fall i løpet av ei ukes tid. Jeg kan forsikre at luene allerede har vist seg å være svært så populære og de har stort sett ikke fått fjernet strikkepinnene før de har havnet på et menneskes hode. En ny eiers, fornuftig tenkende hode, i vinterværet vi har hatt her i lengre tid.

Derfor vil jeg nå, på vegne av kona, ønske dere alle sammen et riktig Godt Nytt År, håper det blir et nytt år som kan settes blant de beste du har hatt, noen sinne. Som det ble sagt under et visst OL i en norsk by, med et verktøy i navnet. For ikke å si det på en måte som skal gi for mye gratisreklame for idrett og andre byer enn Trondheim.

Ellers vil det også på denne bloggen bli litt forandringer etter hvert, uten at jeg skal gi noen lovnader i form av tidpunkt og detaljer. Det vil du selv se etter hvert som de kommer, om du følger med. Og det gjør du sikkert. Tanken om denne i likhet med de andre bloggene som er mine skal skille seg litt ut, står på programmet for utvikling og planer.

Driver du med håndarbeid og ønsker å nå lettere ut til flere, er du hjertelig velkommen med dine produkter. Det blir i så fall gjort slik at eventuelle henvendelser til de produktene du har, blir vidresendt til deg, uten kostnader beregnet fra vår side. En ren service, for å hjelpe dere og selvfølgelig for å oppnå enda flere besøk å være et enda bedre alternativ for å kjøpe gaver til deg selv og andre hos. Spesielle gaver med lange norske tradisjoner, i ekte håndarbeide. Drar en lasset sammen, blir det alltid lettere å dra for den enkelte. Det er tanken bak.

Skulle dette være interessant,  tar du kontakt og vi avtaler hvordan det skal gjennomføres. Du sender bare bilder og informasjon om priser etc, så ordner vi resten. Skulle du ha problemer med å få tatt tydelige bilder av produktene, kan jeg være behjelpelig med det, med et symbolsk beløp for kostnader og arbeid. Ellers er alt gratis, så lenge det er praktisk å gjennomføre det. Skulle interessen bli alt for stor, vil dette bli vurdert. Men den som kommer først til mølla, får male kornet gratis. Skjønner?

Og til slutt, tusen takk for hyggelige kommentarer, hyppige visitter og ikke minst til dere som allerede har gitt oss tilliten og bestilt av oss. Vi har gjort alt for at dere skal bli fornøyde og vår tanke er den: En vare er ikke solgt, før kunden bestiller en ny. Det skal vi fortsatt førsøke å leve opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar