tirsdag 26. oktober 2010

VELKOMMEN HIT

DENNE SIDEN ER UNDER UTVIKLING. MERE KOMMER! 

Denne plassen ble opprettet for å forenkle visningen av de håndstrikkede produktene jeg lager. Finner du noe av interesse for deg eller dine, sender du meg en epost for eventuelt mer informasjon eller bestilling. (epostadressen finner du under "Bestilling").Vil du snakke med meg på telefonen, skriver du det i eposten og du får oppgitt telefonnummer og tidspunkter du kan ringe.

Vær oppmerksom på at det til tider er stor pågang, og at håndstrikking tar en god del mer tid enn å gå i butikken å kjøpe masseproduserte og maskinproduserte varer. Det skjønner vel de fleste. Ved kontakt får du anslått tid når varene kan leveres om jeg ikke akkurat da har noe ferdig av det du ønsker.

Jeg skal forsøke å gjøre mitt beste for at du skal bli fornøyd og setter stor pris på tilbakemeldinger. Større jobber som gensere og jakker kan også strikkes på bestilling, ta kontakt for eventuelle priser og tidspunkter for levering og vilkår.

Jeg har nå begynt å merke julegave - rushet, så den som kommer først til mølla...

Holder du på med noe som du vil bli "kvitt" på hobbybasis, kan det la seg gjøre å få lagt det inn her til presentasjon. Salget blir i så fall mellom deg og kunden og uten kostnader for presentasjonen her. Så langt jeg ser det går på grunn av merarbeidet jeg får. Når en snakker om håndarbeid, snakker en ikke om store fortjenester i form av penger, men glede for seg selv og andre. De som driver med strikking kan helt sikkert bekrefte det.
Hensikten med dette tilbudet til deg  og andre med andre hobbyer, er å slå flere fluer i et smekk, spare tid. Så kan vi konsentrere oss om håndarbeidet og ikke om å få tømt våre lager for å få plass til nye produkter som raser ut fra våre kreative fingre. 

BLOGGEN BLIR ADMINISTRERT AV MIN MANN KARL.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny butikk. Masse lekker strikk her!

  Ha en god dag!

  Tove

  SvarSlett
 2. Hei Toril , gratulere med bloggen . Mye fint du har strikket ja : ) . Har faktisk et par lester som du har strikka til meg og de er såååå fine rosa og lilla ; ) . Ha en fin dag , klem : )

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du lager da. Gøy å se dama til Karl. Grattis med 40 årsbryllupsdag.
  klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med blogg og med bryllupsdagen som var i går! Skal si de sokkene var fine.. Du har laget mye flott!
  Koselig og få hilse på dama til hainn Karl!

  SvarSlett